Туристичка организација општине Звечан представила се на великом фестивалу манифестација, дестинација и дегустација – Београдски Манифест које своје дугоочекивано осмо издање отвара по први пут на новој локацији, на атрактивној Сава променади.

На фестивалу ће се у посебним зонама представити богати туристички потенцијали, традиционалне и културолошке различитости и лепоте више од 40 општина Србије, Туристичке организације Србије, као и Канцеларија за Косово и Метохију Владе Републике Србије.

На штанду Канцеларије за КиМ, првог дана „Београдског манифеста“ своју туристицку понуду представила је Туристирка организација општине Звечан.

На овом фестивалу манифестација, дестинација и дегустација, пружена нам је изузетна је прилика да промовишемо нашу општину, богато културно и природно наслеђе и наравно Spa&Wellness центар „Рајска бања“ који је главни носилац развоја бањског и здравственог туризма. Представљена је богата сувенирска понуда, производи домаћих произвођача, део гастрономске понуде, штампани и промотивни материјали. Радује нас чињеница да међу посетиоцима ове манифестације влада велико интересовање за посету нашој општини, истиче директорка туристичке организације Звечан, Наташа Аксенитијевић.

Посетиоци из свих крајева Србије, али и из иностранства имали су прилику да уживају у промоцији домаћег туристичког потенцијала и атрактивних дестинација из комшилука, као и у модерном плесу, филмовима, едукацији, изложби олдтајмера, различитим играма, спортовима и дегустацији домаћег вина и пива.