Општина Звечан и Туристичка организација општине Звечан представиће се на 43. Међународном сајму туризма у Београду, који ће бити одржан од 24. до 27. марта.
Општина Звечан и Туристичка организација општине Звечан је узела активно учешће на сајму који је окупио најзначајније субјекте туристичке понуде и потражње, где се представило преко 700 излагача из више од 40 земаља. Сајам туризма у Београду биће усмерен ка опоравку и обнови туристичког амбијента, као и промоцији трендова и иновација које ће обликовати будућност туристичке индустрије на територији општине Звечан.

На Београдском сајму биће представљени смештајни капацитет, угоститељска понуда, те брошуре о туристичко-културном наслеђу, верском и бањском туризму. Туристичка организација општине Звечан се представила на заједничком изложбеном простору Косова и Метохије на којем се представила комплетна туристичка понуда. У току свих дана трајања сајма, запажена је изузетна заинтересованост за нову туристичку понуду на територији општине Звечан Spa&Wellness центар „Рајска Бања“. Туристичка понуда је представљена путем промотивних брошура, летака, каталога, ДВД презентација и осталог промотовног материјала.